Revalidatie

Samen werken aan herstel

Revalidatie is de medische term voor herstel na een ongeval of medische ingreep. Het revalidatieproces kan behoorlijk ingewikkeld zijn, en zowel lichamelijke als psychische aspecten omvatten. Graag begeleiden wij in deze periode.

Trainingsschema en begeleiding
Wij starten altijd met een onderzoek naar uw fysieke mogelijkheden. Vervolgens wordt het startniveau en een persoonlijk trainingsschema opgesteld. U kunt individueel trainen of in kleine groepen. Er is altijd deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Wij gebruiken moderne apparatuur en technieken om de resultaten te meten en aanpassingen direct door te voeren.

Samenwerking ziekenhuizen
De protocollen en oefenprogramma’s zijn afgestemd op samenwerking met regionale ziekenhuizen. Daardoor is revalidatie bij Fytalis optimaal in geval van COPD, hart- en vaatziekten, na (orthopedische) chirurgie, na een herseninfarct (CVA) of na behandeling van kanker.

Revalidatie bij blessures
U kunt ook terecht voor revalidatie bij (sport) blessures of ter aanvulling en ondersteuning van behandelingen, zoals fysiotherapie en manuele therapie.

Diensten

• Therapieën
• Revalidatie
• Zorgprogramma's
• (Medische) fitness

  • Fysiotherapeut Wageningen

Adres

Medisch Centrum Kortenoord
(2e verdieping)
Binnenhaven 69G 6709 PD
Wageningen

Contact

0317-420 552
info@fytalis.nl