Tevredenheids
onderzoek

Kwaliteit verbeteren? Uw mening telt mee!
Fytalis wil zorg leveren op een zo hoog mogelijk niveau. Uw mening over onze zorgverlening is hierbij erg belangrijk. Met uw opmerkingen en suggesties kunnen wij onze zorg verbeteren. Ook de zorgverzekeraar verwacht van ons kwalitatieve zorg. De zorgverzekeraars stellen daarom steeds vaker de eis dat zorgverleners een onafhankelijk patiënttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Wij werken hier graag aan mee. Sinds 2012 wordt het tevredenheidsonderzoek bij Fytalis uitgevoerd door Qualizorg.

Vrijwillig en anoniem
Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Meedoen?
Wanneer u zich meldt als nieuwe patiënt, krijgt u van onze baliemedewerkers een deelnameformulier uitgereikt. U kunt dan
toestemming geven uw e-mail adres te mogen gebruiken om de vragenlijst toe te sturen. De vragenlijst wordt aan u toegestuurd na uw laatste behandeling.

Online vragenlijst
Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie,
informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Resultaten
Via deze website houden wij u op de hoogte van de resultaten van dit onderzoek. Meer weten. Ga naar het patiënttevredenheidsonderzoek van Qualizorg.

Diensten

• Therapieën
• Revalidatie
• Zorgprogramma's
• (Medische) fitness

  • Fysiotherapeut Wageningen

Adres

Medisch Centrum Kortenoord
(2e verdieping)
Binnenhaven 69G 6709 PD
Wageningen

Contact

0317-420 552
info@fytalis.nl